Spring naar inhoud

5 gedachten over “Ervaringen

 1. Erik Kalisvaart

  Praktijk Prima Rest een beleving. Na jaren van ziekenhuizen in en uit met meerdere ziektes hoorde ik over Prima Inzicht. Contact was snel gelegd en al snel zaten we om de tafel voor een intake gesprek. Eindelijk voelde ik me serieus genomen met mijn klachten over fibromyalgie. In het vervolg traject begon ik al snel verandering te merken in mijn energielevel. nu aan het eind weet ik veel beter om te gaan met mijn klachten en gebruik ik ook minder pijnstilling. Marianne ik ben je bijzonder dankbaar en kom graag nog eens terug.

 2. Marlie

  Al 12 jaar veel pijn en uiteindelijk diagnose fibromyalgie. Na meerdere behandelingen en revalidatiecentra elders, toch steeds weer die terugvallen en ondraaglijke pijn. Ik heb gekozen voor de Fibro Reset Methode. Ik geniet meer, ook met de pijn, kan beter omgaan met de pijn, ken mijn grenzen beter en heb nieuwe inzichten gekregen. Prettige gesprekken en ik blijf hiermee doorgaan. Mijn pijn is er nog wel maar in veel mindere mate. Ik ben er heel blij mee hoeveel ik nu al heb bereikt en ik ga er zeker mee door. Een aanrader voor mensen met dezelfde klachten, maar ook zonder pijnklachten krijg je hier mooie inzichten en leer je jezelf echt kennen. Een aanrader, want je bent het waard!

 3. Anneeke

  Marianne is vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij beheerst een veelheid aan massage- en coachingstechnieken. Een ontspanningsmassage van haar is niet een puur fysieke aangelegenheid, maar werkt zeker ook op emotioneel niveau door. Zij werkt intuïtief en voelt goed aan waar de pijn zit, letterlijk en figuurlijk. Zij weet haar vinger(s) op de zere plek te leggen!

 4. Saskia Macfarlane

  Maandag 8 juli 2019 kwam ik bij Marianne voor een massage, ze gaf mij een Kundalini (levensenergie) massage. Wat er met mij gebeurde was bevrijdend, het diepe verdriet kwam boven en het huilen begon. Marianne begeleide mij hier fantastisch in. Het waarnemen van bepaalde angsten die bovenkwamen waren als een eye opener, echt heel interesant. Ik ga zeker nog een afspraak maken om mijn levensenergie nog verder te laten stromen. Marianne, bedankt, het was werkelijk fantastisch.
  Liefs
  Saskia Macfarlane

 5. Gerda Langeweg

  Een half jaar geleden kwam ik met fibromyalgie klachten bij Marianne en vertelde haar dat ik een rolstoel had gekocht, WAT zei ze, wat kom je dan bij mij doen? Ga je het opgeven of wil jij weer gaan lopen, gewoon omdat je dat kan! En inderdaad ik loop weer. Iedere dag een klein stapje verder, ze heeft me het vertrouwen in mezelf teruggegeven evenals de vele inzichten en vooral het anders denken. Haar positiviteit en uitstraling heeft me zo ontzettend vooruit gebracht.
  Lieve Marianne, dank je wel voor alles wat ik van je geleerd heb en ik hoop je volgend jaar in goede gezondheid weer te ontmoeten. ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *